Specialisatie

Heeft u voor korte of langere tijd versterking nodig van uw communicatieteam? Of heeft u een specifiek communicatie of organisatievraagstuk? Dan bent u bij Heincommunicatie aan het goede adres.

Goede communicatie begint voor mij met het leren kennen en begrijpen van uw organisatie en uw dienstverlening. Samen met u en uw medewerkers leg ik verbinding tussen de prestaties van uw organisatie, de dienstverlening aan klanten en de interne samenwerking. Zo ontwikkel ik samen met uw organisatie de beste communicatieaanpak. 

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Positionering en externe communicatie: Hoe kunnen we uw organisatie het beste op de kaart zetten op een manier die past bij uw ambitie? Hoe kunt u hiervoor uw on- en offline communicatie en medewerkers het beste inzetten? Hoe kunt u uw organisatie klantgerichter maken?
  • Stakeholdercommunicatie: hoe betrekt uw partners optimaal bij uw dienstverlening of beleidsveranderingen?
  • Interne communicatie bij verandertrajecten. Bijvoorbeeld als gevolg van een reorganisatie of ingrijpende beleids- en/of koerswijziging van uw organisatie. Wat is de manier om de trots en het werkplezier van uw medewerkers te vergroten? Of uw medewerkers in beweging te brengen om bijvoorbeeld de samenwerking te versterken?