Productie

Als hands on communicatieadviseur heb ik ruime ervaring met het ontwikkelen en strategisch inzetten van communicatiemiddelen, zoals tekstproducties, posters, film, social media en de organisatie van evenementen.

Tekstproducties

Een goede tekst inspireert, informeert, prikkelt of zet aan tot actie. Een goed verhaal neemt je mee op reis, laat je niet los. Geschoold als journalist ben ik als communicatieadviseur altijd graag blijven schrijven. Voor online en print, voor projectmanagers en directie, voor collega´s en voor klanten.  Een communicatieboodschap scherp en aansprekend verwoorden, die aansluit bij de beleving van uw klanten of medewerkers, blijft één van de leukste dingen.     

Ik help u graag:

  • bij het opzetten en (door)ontwikkelen van uw (interne) nieuwsbrief, online en print.
  • Informerende, wervende en activerende teksten
  • Interviews, reportages en sfeer-, nieuws- en achtergrondverhalen
  • Storytelling: ontwikkeling en uitvoering

Evenementen

U kunt bij Heincommunicatie terecht voor de professionele organisatie van uw evenement. Of het nu gaat om een medewerkersbijeenkomst, externe promotie evenementen  of een externe informatiebijeenkomsten. Ik ben een gedreven organisator die u dit graag uit handen neemt. Ik heb ruime ervaring met het organiseren van medewerkers- en managementbijeenkomsten en externe evenementen als banenmarkten en stakeholderbijeenkomsten.

Ik help u graag bij de:

  • voorbereiding en uitvoering van uw evenement
  • communicatie en promotie van uw evenement
  • ontwikkeling van een concept dat past bij uw organisatiedoelstelling

Posters, flyers en films

In samenwerking met specialisten help ik u graag bij de ontwikkeling van aansprekend materiaal. Welke vorm past het beste bij uw communicatieboodschap en -doelstelling. Met Heincommunicatie weet u zeker dat uw kernwaarden en -boodschap op de juiste manier in beeld worden gebracht.