Over Hein

Even voorstellen.

Ik ben Hein van der Steur, een gedreven hands-on communicatieprofessional met een creatieve geest, een vlotte pen én een passie voor duurzaamheid, technologische innovatie en klantgerichtheid. Ik vind het fantastisch om organisaties te ondersteunen bij hun ambities. Communicatie gaat voor mij om mensen. Mensen verbinden, in beweging brengen, inspireren.

Achtergrond

Geboren en getogen in Alkmaar, studeerde ik in 2002 af als schrijvend journalist aan de Utrechtse School voor Journalistiek. In 2008 ben ik aan de slag gegaan als communicatieadviseur. In de jaren daarna ontwikkelde ik mij in dit mooie vak bij diverse organisaties tot een allround adviseur met ruime ervaring op het gebied interne en externe communicatie in de overheids en non-profit sector.

Mijn bedrijf Heincommunicatie is in 2016 ontstaan vanuit de wens om mooie producten te maken en verschillende bedrijven en organisaties te leren kennen en te helpen bij hun communicatie. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de identiteit en de dienstverlening van een organisatie, haar klanten en haar medewerkers.

Als communicatieadviseur geniet ik van het zoeken naar antwoorden op die vragen. Ze zijn onmisbaar voor een effectieve communicatieaanpak en de juiste tactische en uitvoerende ondersteuning. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, een creatieve geest en een klantgerichte houding, ga ik altijd voor het best mogelijke resultaat voor mijn klanten.