Over Hein

Aangenaam! Hein van der Steur, ik ben.. hein-foto-van-ilona

een gedreven hands-on communicatieprofessional met een creatieve geest, een vlotte pen én een passie voor duurzaamheid, technologische innovatie en klantgerichtheid. Ik vind het fantastisch om organisaties te ondersteunen bij hun ambities. Communicatie gaat voor mij om mensen. Mensen verbinden, in beweging brengen, inspireren.

Achtergrond

Geboren en getogen in Alkmaar, studeerde ik in 2002 af als schrijvend journalist aan de Utrechtse School voor Journalistiek. Na leerzame banen in de sociale sector, ging ik in 2008 aan de slag als communicatieadviseur. In de jaren daarna ontwikkelde ik mij in dit mooie vak bij diverse organisaties tot een allround adviseur met ruime ervaring op het gebied interne en externe communicatie in de overheids en non-profit sector.

In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf Heincommunicatie. Heincommunicatie is ontstaan vanuit de wens te blijven leren, mensen en nieuwe plekken te ontdekken en mijn kennis en kunde in dienst te stellen van organisaties die hier behoefte aan hebben. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de identiteit en de dienstverlening van een organisatie, haar klanten en haar medewerkers. Wat drijft ons? Wat verwachten onze klanten?

Als communicatieadviseur geniet ik van het zoeken naar antwoorden op die vragen. Ze zijn onmisbaar voor een effectieve communicatieaanpak en de juiste tactische en uitvoerende ondersteuning. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, een creatieve geest en een klantgerichte houding, ga ik altijd voor het best mogelijke resultaat voor mijn klanten.